365 Geluk

Hoi, ik ben Marianne Canters. Schrijfcoach, contentstrateeg en uitgever voor vrouwelijk ondernemers. Daarnaast ben ik een soort levens- en geluksfilosoof, zo noem ik het nu. En vanuit dit laatste is deze website (en community) ontstaan.

Elke dag gelukkig zijn. Is dat iets wat kan?
Ik geloof van wel. 

Geluk is namelijk niet een continue euforische staat van zijn. Geluk is ook niet gekoppeld aan heel veel geld hebben of andere materiële zaken. Geluk zit ergens anders in.

Wat mij betreft zit Geluk in jou. En van daaruit heeft het te maken met hoe je kijkt. Hoe je kijkt naar je leven, de wereld, de mensen om je heen. En daarna dan weer hoe je daarover denkt. 

Met de website, mijn columns en de community wil ik je graag uitnodigen om ook anders te gaan kijken. Ik wil je leren kijken door de lens van Geluk. Ook, of misschien zelfs juist, als je het even lastig hebt.

Mijn tip? Doe dat met pen en papier … Elke dag.

Kijk door de lens van geluk. En ervoor hoe mooi het leven is. Elke dag … 

Marianne schrijfcoach ondernemers blog boek schrijven uitgever

The world needs your happiness

Schrijfcoach marianne canters uitgever over mij

What the world needs, right now?
In mijn optiek is er een ding nodig in de wereld deze dagen. And that is lots of happiness.
Alles wat er speelt, alle problematiek, het draagt niet bepaald bij aan dat gevoel van geluk. Terwijl dat gevoel van geluk juist nodig is. Want een gelukkige mens, die lekker in zijn vel zit, heeft veel meer energie om op te pakken wat voor de voeten komt. Om daarmee om te gaan. En is daarnaast op een positieve manier besmettelijk. Ga jezelf maar na. Zit je lekker in je vel en kun jij je hoe dan ook gelukkig voelen? Dan geeft dat een positieve boost aan je relaties, aan die mensen om je heen. Die daardoor ook weer wat energie krijgen. Een lach op hun gezicht. Goede moed. En misschien juist door jou ook weer dat gevoel van geluk.

Hoe meer gelukkige mensen, hoe beter dat voor de wereld is.
Geluk zit ín je. En is te vinden om je heen. Meer dan voldoende, ook nu nog steeds, om je batterij steeds aan op te laden.

 

Dat is mijn missie.
Steeds meer mensen laten ervaren wat geluk voor hen is, en hoe fijn het is dat elke dag te kunnen zien en voelen. Zodat ze dat weer door kunnen geven aan een ander die dat ook gebruiken kan. 

 

De wereld heeft behoefte aan gelukkige mensen … en jij ook …

Als schrijfcoach ontwikkelde ik twee online journalprogramma’s die hieraan bijdragen: 100 Dagen Schrijfgeluk en 365 Geluk. Je vindt ze allebei op deze website terug. Neem de tijd, neem ze door en kies het programma dat nu past bij jou.

Marianne

 

 

365 Geluksmail – nieuwe column? Jij weet het als eerste

 

Elke week schrijf ik een column over geluk en alles met geluk te maken heeft. Wil jij meteen op de hoogte zijn wanneer een nieuwe column verschijnt? Vanaf januari 2022 kun je je inschrijven op de 365 Geluksmail die je meteen een seintje geeft.

365 geluk op facebook