Eens in je leven zou je dit heel bewust moeten doen. Op school leer je het in ieder geval niet.

Een persoonlijke research. Een eigen research naar geluk …

Wat zou er gebeuren als jij dat zou doen?

 

Een eigen research die:

 • je persoonlijke effectiviteit vergroot;
 • je helpt dat te realiseren wat je graag realiseren wil;
 • je nieuwe ervaringen brengt;
 • je energielevel verhoogt;
 • je helpt de regie te houden over je leven en over hoe dat eruit komt te zien; en
 • je nog veel meer kan brengen.

Het resultaat zal voor iedereen anders zijn.

Schrijven schrijfcoach marianne canters

NIEUW!
365 geluk: jouw (online) journey

 

Vanuit de vragen ‘Wat betekent geluk werkelijk voor jou?’ en ‘Zou je elke dag gelukkig kunnen zijn?’ neemt deze research (en eigenlijk journey), je mee de volgende thema’s in:

 1. Zelfvertrouwen
 2. Max durven genieten
 3. Klein geluk zien
 4. Geld en geluk
 5. Energie
 6. Dromen en doelen
 7. Law of attraction
 8. Tijd en tijdsbeleving
 9. Zingeving
 10. Veerkracht en weerbaarheid

 

Door me in deze thema’s te gaan verdiepen en te onderzoeken wat die betekenen voor mij en mijn gevoel van geluk, is mijn leven naar een nieuw level gegaan.

Dat heeft direct invloed gehad op alles. De kwaliteit van mijn leven ging x 10. Als ik het een getal mag geven.

En die ervaring gun ik jou ook!

Dit is dus voor researchers, avonturiers, nieuwsgierigers, levenswetenschappers, levensgenieters en levensgenieters to be.
Het is voor iedereen die wil ontdekken of ie (nog) meer uit het leven kan halen. Niet door het volgen van een cursus of training, maar door het te gaan ervaren, door op uniek en uitermate interessant onderzoek uit te gaan.

10 masterclasses met 4 onderzoeksvragen waarover je gaat schrijven voor jezelf. En van waaruit je gaat ontdekken wat allemaal kan ontstaan.

En dat kan zomaar mindblowing zijn.

Join een community met andere nieuwsgierigers, avonturiers, researchers, levenswetenschappers en levensgenieters. Je research start meteen na inschrijving. Je ontvangt dan ook de eerste masterclass. En vanaf dan ontvang je elke week een speciale onderzoeksvraag in je mailbox. Elke maand vanuit een ander thema.

Deelname is 143,99 (incl. btw)

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit mij?

De Masterclass duurt maximaal een halfuurtje. Soms ben ik alleen, soms spreek ik met experts. Daarna is het aan jou. Als je elke dag gaat schrijven n.a.v. van de onderzoeksvraag – wat ik je wel zou adviseren – is het een halfuurtje per dag. Ik geef het er al jaren heel graag aan uit: een van de beste investeringen die ik ooit in mezelf heb gedaan. Elke dag een halfuurtje de tijd nemen voor mezelf met pen en papier. Onbetaalbaar waardevol.

Wat heb ik ervoor nodig?

Wil je dit onderzoek goed doen, is een pen en een notitieboek, en een gezonde portie nieuwsgierigheid met een beetje lef al dat je nodig hebt.

Is het een schrijfcursus?

Het is geen schrijfcursus (en ook geen therapie). 
Het is een online programma waarmee je onderzoek gaat doen, waar ik je input voor geef. Het is voor iedereen die bezig is met persoonlijke groei en het beste uit zichzelf wil halen plus het beste aan zichzelf wil geven …

Hoe zit het met die community? 

Die community is een besloten groep op Facebook waar alleen collega-onderzoekers deel van uit maken.
Je kunt hier ervaringen uitwisselen bijvoorbeeld maar ook je vragen stellen.

Wat als ik vragen heb? 
Je kunt altijd vragen stellen. Dat kan via de community en je kunt me ook mailen.

De genoemde bedragen hier zijn inclusief btw. In de winkelwagen staat eerst de prijs excl. btw, en dan de prijs incl. Ondernemers kunnen de btw terugvragen. 
Je kunt veilig betalen via Ideal, Paypal of Bancomat.
Heb je vragen over dit aanbod, bel mij (06-42515104) of mail mij dan ook gerust.
In mijn privacybeleid lees je hoe ik veilig en betrouwbaar omga met je gegevens.