Start je dag met magic me-time

(Voor 44 doe je al mee!)

Zelf vorm geven aan je leven. Zorgen dat jij aan de dag begint. In plaats van dat de dag begint aan jou. Niet meer achter de feiten aanrennen. Dat begint allemaal door tijd te nemen voor jezelf, met pen en papier. 

Regelmatig hoor ik terug van mensen om me heen: hoe doe je dat toch allemaal? En met zoveel enthousiasme en energie?
Ik kan je vertellen dat dit komt omdat de dag start met tijd voor mij. Met pen en papier. Toen ik daarmee begon, veranderde alles. Schrijfgeluk, heb ik het genoemd. En ik maakte er voor jou het journal programma ‘100 dagen Schrijfgeluk’ van, zodat jij ook kunt ervaren wat ik bedoel.
(Voor 44 doe je al mee!)

Elke dag genieten

Elke dag sta ik vol energie op, heb ik oprecht goede zin – op het irritante af misschien -, ben ik gemotiveerd om er weer de mooiste dag van te maken, hebben tegenslagen veel minder invloed op mij omdat mijn veerkracht ontzettend is vergroot, draait mijn creatieve brein op volle toeren, en voel ik me oprecht gelukkig.

Wanneer je me volgt op social media, dan is dat ook wat je ervaart en ziet. En niet als een farce, of als uiterlijk vertoon. Nee, dat is oprecht hoe ik me voel.

 

En dat komt allemaal door Schrijfgeluk.

Schrijfgeluk? Wat is dat dan?

Schrijfgeluk is een journal programma dat ervoor zorgt dat je je dag start met me-time. Me-time waarin je dus schrijft. Alles wat in je opkomt. Wat je bezighoudt. Vóór je dag begint. Vóór je in de sneltrein stapt. “Door elke dag te starten met deze me-time, begin jij aan de dag, in plaats van dat de dag begint aan jou”, zo verwoordde een van de Schrijfgeluk-deelnemers het ooit. Zo werkt het ook.
Jij geeft vorm aan je dagen. Jij geeft vorm aan je leven. Het leven overkomt je niet. Jij bepaalt het verloop. 

Jij bepaalt hoe jij je leven wil zien en beleven.

Met pen op papier …  

Marianne Schrijfcoach 100 dagen schrijfgeluk geluk

Wanneer jij Schrijfgeluk gaat toepassen in jouw leven, dan zul je merken dat:

 

 • er meer rust komt in je hoofd
 • er meer ruimte komt om te horen wat je intuïtie je vertelt
 • je sneller oplossingen voor problemen vindt
 • het glas altijd halfvol zit
 • geluk dichterbij is dan je denkt en dat dat je steeds meer gaat opvallen
 • dat jij kunt bepalen hoe je wil dat je leven verloopt
 • je weet wat jou nu werkelijk gelukkig maakt
 • je batterij niet meer zomaar leegloopt
 • je ontdekt wat voor fantastisch mens je eigenlijk bent
 • je ontdekt hoe je dat vuurtje dat je in je voelt tot leven kunt laten komen
 • het makkelijker wordt dromen inderdaad waar te maken
 • je dagen lekkerder gaan verlopen
 • je niet meer achter feiten aanhobbelt
 • je niet meer wordt overvallen door plotselinge verandering
 • je flexibeler wordt
 • je je positiever voelt
 • je steeds meer kansen ziet in plaats van onmogelijkheden
 • je gevoel van geluk groter en groter wordt
 • dat je deze lijst zelf nog langer gaat maken.

 

Al een aantal jaren terug ontwikkelde ik het journal-programma 100 dagen Schrijfgeluk, voor iedereen die zich graag gelukkiger wilde voelen. 

Ik ontwikkelde 100 dagen Schrijfgeluk als een dagelijks begin, een dagelijkse intentie voor je schrijven. 100 dagen lang. 100 dagen lang krijg je prachtige vragen, mooie invalshoeken en nieuwe manieren van kijken in je mailbox. Die jij in je journal of notitieboek verwerken kan. Waar je op kunt reflecteren. En jouw visie op kunt geven – die je meeneemt in de dag. 100 dagen Schrijfgeluk is jouw nieuwe ochtendstart. 

100 dagen Schrijfgeluk

Met 100 dagen Schrijfgeluk ontvang je elke avond een speciale vraag in je mailbox, die je de volgende ochtend gaat beantwoorden, gewoon met pen in jouw persoonlijke journal. Er is geen goed en geen fout, je schrijft op wat er in je opkomt, liefst 3 pagina’s lang. Dat betekent dus dat je na elke punt door blijft schrijven. Als je denkt dat het op is, dan schrijf je door: want precies daar begint het goud.

Je gaat anders naar je leven kijken en de rol die jij hierin hebt. Naar de rol die jij eigenlijk wil hebben. Je gaat aan het stuur staan: het leven is niet een serie van gebeurtenissen dat je overkomt. Dat is misschien wel de grootste verandering die je ervaart. Jij beslist en bepaalt hoe je omgaat met wat er gebeurt. Je krijgt rust in je hoofd, meer ruimte. Je ervaart balans. Je wordt energieker. Je spot geluksmomenten in het wild en geniet er veel bewuster van, én creëert er nog veel meer …

 

100 dagen schrijfgeluk schrijfcoach marianne canters

Meedoen? Je hoeft alleen maar aan te geven dat je er klaar voor bent met een druk op de knop. En voor de investering hoef je het niet te laten; voor slechts 44 euro (incl. btw) ontvang jij 100 dagen Schrijfgeluk. Dat is maar 0,44 per dag 🙂

Ik geef je graag een greep uit de reacties van anderen die 100 dagen Schrijfgeluk hebben gevolgd:

reviews 100 dagen schrijfgeluk
reviews 100 dagen schrijfgeluk
reviews 100 dagen schrijfgeluk

En ik kan mijn mailbox nog verder opentrekken voor meer. Een van de deelnemers heeft, geïnspireerd door 100 dagen Schrijfgeluk, een eerste dichtbundel uitgebracht. En dat niet alleen, nummer 2 is inmiddels ook gepubliceerd. Hoe gaaf kan het zijn?

Oprecht, je leven maakt een ommezwaai.
Schrijfgeluk geeft je de dagelijks de me-time die je nodig hebt, nieuwe inzichten en meer
Via deze link of de knop hieronder regel je je deelname meteen.
Binnen 24 uur ontvang je een bevestiging in je mailbox (is dat niet, check dan je spam) en lees je hoe het werkt.
De dag daarna gaat jouw Schrijfgeluk van start. Voor maar 44 (incl. btw).

*voor de aankoop word je automatisch doorgezet naar de winkel van Tekstgericht.nl, daarna kom je weer terug op deze site.